Спонзорирано од Vip
Видео: Димитар x Михаил x Александра

 

Бебо, официјално те покануваме да пушташ музика на 10 годишнината на Reborn.

Ни дојде викендов Бебо на кафе, па го седнавме пред камера и искористивме шанса да го потпрашаме некое брзо прашање. Во првата доза муабет ги дознавме моменталните локални инспирации на Зоки и што музика би пуштал на 10 годишнината на Reborn, до која за жал имаме уште цели 8 години.

 

Comments

comments