За Нас

Reborn е македонска екипа од ентузијасти, обединети заради потребата од поблиско запознавање, промовирање и следење на сите културни нешта – дизајн, музика, уметност и пошироко.

Препознавањето на целта е потешко, па затоа ќе се обидеме да ја дефинираме преку негација. Нашата цел не е да сме само уште еден обичен портал кој ќе го пополнува сајбер просторот, туку ние се стремиме да станеме еден вид културно движење кое има за цел да ги инспирира, мотивира и охрабрува младите преродбеници.

Името, Reborn, е симбол на нашата амбиција и намера за разбранување на културните духови на македонската почва. Преку нашите онлајн публикации сакаме да ги промовираме нашите артисти, музичари и секакви креативци кои на било каков начин ги збогатуваат МАКЕДОНСКИТЕ културни сокаци.

Како публикација, освен локални теми ќе ги објавуваме и светските трендови во модата, музиката, уметноста (по вкусот на Reborn екипата). Исто така, имаме план во иднина да организираме локални настани како изложби, уметнички дружби, и фестивали.

Расположени сме за соработка, партнерство и дружба на сите фронтови и отворени сме за финансиско и креативно учество во било какви културни проекти и евенти во Македонија.

Пишете ни за сè, за вашите идеи, желби, пофалби и критики. Сè што ве инспирира и сè што ве мачи. Секој фидбек е добредојден!

 

Останете креативни,
Тимот Reborn

 

 

КОНТАКТ и МАРКЕТИНГ

За маркетинг услуги, спонзорство и партнерство, контактирајте нè на:

 078/ 270 023
 dimitar@reborn.mk

 

 

ТИМОТ

[embedsocial_stories_popup id=”ba3aa062657e7095a6e8212a0f2b1580f61d6095″]

Dimitar

Dimitar

Пилот

Моментална инспирација: Kim Gehrig

Bane

Bane

Дете за сè

Oh, you think the internet is your ally... You merely adopted the internet! I was born in it, molded by it. Моментална инспирација: Polo & Pan

Дона

Дона

Дијаспорка

Hates long walks on the beach. Моментална инспирација: Fox Mulder.

Aleksandra

Aleksandra

Никон
Meri

Meri

Партизанка

Моментална Инспирација: „Almost Blue“ на Chet Baker. Guilty pleasure: Everybody Loves Raymond.

Mirko Popov

Mirko Popov

PMG Recordings

Mihail Namichev

Mihail Namichev

Канон