Tрета година по ред се одржува Motorbeach Fest на плажата Ла Еспаса во Шпанија.

Фестивалот се одржа од 24-ти до 26-ти јули. Сонот на организаторите се остварува три години по ред. На едно место: многу луѓе со една идеја – добар провод во друштво на своите миленици (Cafe Racer-и и Олдтајмери). Сурфање, музика и смеење кои не се надеваме, туку сме сигурни дека ќе се повторат и догодина.

motobeach (1)

motobeach (3)

motobeach (7)

motobeach (2)

motobeach (4)

motobeach (5)

motobeach (6)

motobeach (9)

motobeach (10)

motobeach (8)

 

Comments

comments