До мене е, или Икеа станува сè подобра и подобра?

Не би требало да ме изненадува, отсекогаш биле добри во адаптирање на пазарот. Па денес, на луѓето кои допрва се вселуваат во свој стан, оние circa 25 годишните на кои најмногу им треба нов мебел, Икеа им го нуди тоа што најмногу го сакаат – пастелни бои, минималистички дизајн и органски материјали.

За жал не сите, но пар од ланските хитови успеавме да набавиме пред да ги снема. А оваа година, одморот ќе го заокружиме со пауза во Солун, кафе покрај море и нова масичка од Икеа.

Во продолжение се нашите омилени 10 работи од новиот каталог.

 

GAGNET фотелја

 

Comments

comments