Спонзорирано од Vip

 

Една од првите содржини кои ги објавивме како Reborn беше интервју со June.

Тоа додава на некаква емотивна вредност, нели? Сега скоро две години подоцна се враќаме да ги допрашаме уште пар прашања. Овој пат ги сместивме пред камера, а по повод нивниот најнов албум „Living for The Weekend“ кој го издадоа во март оваа година.

JUNE (Џун) е бенд формиран во октомври 2010, а составен од Бојана Низамовска, Данчо Поповски, Филип Арсов, Анте Гулин и Јане Трајковски.

 

 

Comments

comments