Спонзорирано од Vip
Reborn Продукција: Димитар х Мики х Александра

 

Ана Јакимска ги има одговорите на сите твои кулинарски проблеми.

Во ова кратко видео, за жал, не стигнавме да дознаеме повеќе од еден кулинарски совет. Но ја искористивме шансата да дознаеме нешто повеќе за значењето на филмовите на Ана, за нејзиниот омилен модел, Ернесто, и го откривме нејзиниот омилен филмски quote.

 

Comments

comments