Пребарување за

보컬 로이드 노래방(katalk:Za32)24시간 언제든지 예약 전지역 모두 출장가능경기출장마사지,서울출장마사지,부산출장마사지,서울출장마사지,인천출장마사지

Три македонски стартапи кои користат технологија за решавање на општествените проблеми

Социјално претприемништво. Мојот омилен тип претприемништво. И сигурно најризичен. Барем така размислува мојот неискусен и наивен претприемнички дух. Како mill...

Три македонски стартапи кои преку технологија развиваат решенија за едукација и личен развој

До пред некоја година врвот на „технологија за едукација“ ни беа Lynda курсеви за Photoshop. Денес хирурзите низ светот користат симулатори со виртуелна реалнос...