Викендов ќе бидеме на АКТО во Битола

Се растуривме од шетање по македонски фестивали летово. Од Скопје, до Кичево, па Дојран и Струга. За предпоследна станица го одбираме АКТО, фестивалот кој оваа година слави 10 годишнина од своето постоење, и е еден од најеминентните наши фестивали кој секоја година е сè подобар. Само неколку од оправданијата зашто викендов избираме да бидеме недостапни и целосно посветени на Битола … Continue reading Викендов ќе бидеме на АКТО во Битола