Bane

[Интервју] Џијан Емин ќе го предводи спектаклот на Македонска филхармонија и Juan Atkins во Охрид

Фотографии: Симоне Калица   Одамна ни беше желба и конечно имавме прилика да поразговараме со Џијан Емин за неговата кариера како диригент, бројни успешн...