Дона

Три македонски стартапи кои користат технологија за решавање на општествените проблеми

Социјално претприемништво. Мојот омилен тип претприемништво. И сигурно најризичен. Барем така размислува мојот неискусен и наивен претприемнички дух. Како mill...

Дизајн хит: Aesop козметика

Aesop е австралиски бренд за козметика кој постои од 1987 и кој важи за еден од најубавите брендови во историјата.    Aesop, кој ми требаше години скролање на ...
4.5

Гледај серија: The Alienist

Пробуваме нов формат на препорачување серии и филмови. Ова е првиот таков текст, па супер би било да ни кажеш дали ти се допаѓа и дали нешто би променила или до...