Дона

Сè е REMIX

„Ништо не е оригинално“, вели Kirby Ferguson, продуцентот на „Everything is a Remix“. Од George Lucas до Bob Dylan и Steve Jobs, многу од најпознатите светски у...

Продолжение на Trainspotting

Во план е снимањето на продолжение на Trainspotting. Danny Boyle за време на една прес-конференција во склоп на турата за неговиот биографски филм за Steve Job...