Дона

Tobleronе следолед?

За сега само во Велика Британија, но се надеваме дека ќе дојде и наваму. Ледената верзија на нашето омилено чоколадо на сите времиња, (се разбира) доаѓа во фор...

Vero е новиот Instagram

Ако следиш (а следиш) влијателни личности на Instagram, тогаш сигурно веќе имаш забележано дека зборуваат за новата социјална мрежа „Vero - True Social“. Мобил...