Maja

ABRA – Девојка од соништата

Ако некој зборува за денешното движење на современите млади уметници, продуктите на таканаречените „интернет музичари”, потценетите подземни артисти кои создава...

SBTRKT: Бегство од обичното

Мистичност, анонимност и искрена потреба за создавање на чиста, слободна и неизвитоперена музика, која не бара никакво одобрување од публиката. Музика ослободен...

Reborn препорачува: Moderat

Факт: Сè уште невозможно e да ја почуствувате берлинската енергијата на било кое друго место во светот. Во последниве години (па може да се каже и децении), Бе...