Mirko Popov

[Добиј плоча] ЈУ Шминка

Добиј плоча по твој избор од Апотека, МКЦ. Лајкни го статусот на Facebook и шерни го постот и можеби токму ти ќе бидеш среќниот добитник. Добитникот ќе биде одр...

[Рецензија] Tribute to Dead Gentleman

Ако за скопската дискографска куќа Шарла/Sharla, 2016та беше година за хибернација, оваа 2017та е година на суптилно будење и сонливо размрдување на кревките кр...

Винил фетиш: „Bliss” од Rib

Можеби македончето нема преголемо искуство во терање држава, или пак дегустација на софистицирана кујна, но песната и музиката од памтивек му биле некако во мал...