Mirko Popov

Винил фетиш: Пази Куче

Васко Атанасоски е уникатна појава на македонската музичка сцена. Да беше американче, веројатно ќе имаше уште 3-4 фрикови на сцената со кои ќе можевме да го сп...

Винил фетиш: Апореа

Сосем ненамерно и во прекрасно пролетно општествено-политичко расположение, еве ја втората епизода од серијалот Винил Фетиш. Актуелниот развој на настаните се...