Тимот на Reborn

Моторџиски ★ рај

Tрета година по ред се одржува Motorbeach Fest на плажата Ла Еспаса во Шпанија. Фестивалот се одржа од 24-ти до 26-ти јули. Сонот на организаторите се остварув...

1986 BWM Café Racer

Пасијата за мотори може да ви се „пикне“ под кожа во било кој момент од животот. Пред 8 години тој момент го доживеа Тони Трајковски. Неговиот прв мотор бил CT...