Дизајн

Дизајн хит: Aesop козметика

Aesop е австралиски бренд за козметика кој постои од 1987 и кој важи за еден од најубавите брендови во историјата.    Aesop, кој ми требаше години скролање на ...

Отворен повик за учество на „Ин Ситу“ првиот меѓународен саем на уметност во Македонија

Од 13 до 15 септември во МКЦ ќе се одржи првиот меѓународен саем на уметност наречен „Ин Ситу“, а досега познат како Паратисима Скопје. Паратисима Скопје за св...