Активизам

Скопје во 2044: Дистописки проект на студенти и професори од Лондон

„Скопје 2044 година. Загадувањето го достигнува својот врв, градот и државата се отруени до максимум и напуштени. Се организираат сафари тури низ Дрисла, набљуд...