Мода

Ново од Adidas во 2016

Adidas најавија многу изненадувања за 2016та, како дел од нивната континуирана обнова на брендот. Ќе ги издвојам неколкуте на кои се радувам и со големо задовол...

Започна Fashion Weekend Skopje 2015

Започнува дванаесеттиот по ред моден викенд во Скопје под мотото „Модата и културното наследство“. Пет дена исполнети со многу шминка, штикли, свечени тоалети, ...