Музика

Reborn Stories Jukebox (Vol. 1)

Вчера испробавме нешто ново. Ве прашавме, на Инстаграм, за препорака со добра нова музика, на што добивме многу повеќе пораки од што очекувавме. Може слободно ...

Иднината на македонската музичка продукција: Драги Иванов, продуцент со диплома од Беркли

Превземено од electronicbeats   Познатите светски имиња се навистина супер и секогаш предизвик за нас, но она што особено нè возбудува е кога ќе откриеме...