Настани

Скопје Џез Фестивал 2015

„Добро утро џезери.” Пристигна 34тиот Скопје Џез Фестивал. Традиција која трае веќе 34 години. Еден од водечките музички настани во годината. Дефинитивно ги за...

Скопје Креатива 2015

Дечки, „Скопје Креатива“ по 5ти пат. Недела на креативност и иновативност. „Скопје Креатива“ е уникатен настан кој на едно место ги обединува креативниот сект...