Спонзорирано

„ОКС беше тука“: како Мачка, Драш и СРК #заедно го оставија својот белег на Скопје

Си пробал ли некогаш да одговориш на прашањето со кои светски уметници би избрал да поминеш еден ден? Епа шансите се огромни дека баш истите тие веќе се дружат,...