Танц

Танц Фест 2019 го слави 15-годишниот јубилеј под мотото „Идентитети што не смеат да се пропуштат“

На 4-ти април, со почеток во 20 часот, во МНТ започнува фестивалот „Танц фест 2019“ со најновата премиера на Скопје танцовиот театар насловена „Идентитети“. Ме...

Започнува Танц Фест 2018

На 4 април, со почеток во 20.00 часот, во Македонскиот народен театар во Скопје свечено ќе биде отворен Танц Фест 2018. Свеченото отворање ќе биде проследено с...