Јако

Студентски прашања: Запознај ги Христина, Ирена и нивниот архитектонски проект „ХИМА“

Фотографии: Александра Костадиновска   Искрено, ги обожаваме Христина и Ирена и сè на што досега имаат работено. Ги знаеме по нивните одлични архитекто...

8 години „Celebrate Life“

Фотографии: Марко Марјановиќ   ind.o.g псевдоминот под кој сите го знаеме графичкиот дизајнер Горан Костовски. Препознатлив лик во урбаниот живот, својат...