Јако

Запознај го Никола Радуловиќ, македонецот што ја носи дигиталната уметност на ново ниво

Го дознавме пред неколку месеци, а подобро го запознавме на „Музеј Дебар Маало“, каде во просторијата за ликовни уметности (Casa Bar) имаше изложено две дела. ...