David Bowie неодамна најави нов албум за јануари 2016 наречен  (се чита Blackstar). Сега, пред официјалното издавање на албумот, тој сподели видео-спот за истоимената песна од албумот.

Спотот кој е режиран од Johan Renck, режисерот на серијата „Breaking Bad“е бизарен и мрачен на еден целосно зрел, Bowie-начин.

 

Comments

comments