Фотографии: Александра Костадиновска
Модели: Љубен Дерибан, Анастазија Николовска и Иван Георгиев
Облечени во новата колекција на DropIn

 

Пријателството помеѓу Reborn и DropIn продолжува да се развива со фото едиторијал за нова колекција на облека од брендовите Burton, Santa Cruz и Independent.

Во новата есен/зима колекција, која само што пристигна во DropIn, можат да се најдат лимитирани по бројка парчиња облека од брендот Santa Cruz, дизајн на еден од највлијателните ветерани/скејтери, Jason Jessee; варијации на легендарниот модел на Independent, Bar Cross; фамозните кошули од рециклирани, органски материјали на Burton; како и лонгбордови, крузери и скејт патики на Globe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments