Ова не е реклама, ова е цел филм.

Откако го изгледавме за прв пат ова видео со мојот ко-дијаспорец Анастас, пред отприлика недела дена, поминавме повеќе од 15 минути во разговор околу тоа како одеднаш ни се купува фрижидер и дополнителни 10 минути за неверојатниот глас на нараторот.

Режисер и сценарист на ова парче неверојатен филм е Недков Кочо, монтажата е сработена од Панков Драгомир, снимател е Петковски Љубе, а снимател на звук е Паковски Глигор.

 

Comments

comments