Вечерва Funk Shui објавија нов сигнл и спот, а ние од трета смена побрзавме да споделиме.

Спотот за песната „Крик“, во режија на Томи Акимовски заедно со членовите на Funk Shui, е сниман на повеќе локации низ Скопје (школото „Песталоци“, стариот студентски стан на Томи Акимовски, на зграда во Карпош и Музеј на современа уметност) како и на одредени планински делови од Македонија.

Продукција, микс и мастеризација на „Крик“ се на Бен Милчев и членовите на Funk Shui, а песната е снимана во Studio Podrumot, Studio Tralala и студио DaPhunk.

 

Comments

comments