Мартин Јовчески е еден од одговорните за маркетинг промоција на Trap Da Fuck Up, поранешен музички директор во Street FM 107.4, диџеј (Bass Infusion) и од пред година дена – жител на Шангај.

Со Мартин се знаеме од кога постои Reborn, што е веќе отприлика 2 години. Во овој краток период сме испиле по некое пиво, имаме соработувано додека работеше во Street FM, а последно е оваа негова галерија на фотографии направени во Шангај, неговото ново престојувалиште. Инаку, неколку од овие фотографии беа дел и од последното издание на C-Heads Magazine.

 

Галерија

 

Comments

comments