Фотографии: Марко Марјановиќ

 

Во неделата традиционално бевме на маскенбалот кој Кино Карпош 6-та година по ред го организира по повод први април.

Сега, после скоро два дена поминати, со стишани импресии и педантно подредени по фајлови емоции, можеме да направиме една финална рекапитулација на нештата.

Оние кои не успеаа да бидат дел од оваа првоаприлска Кино-Карпош-треска, пропуштија дефиле на феноменални, и од година за година подобри маски, интересна визуелна трансформација на Кино Карпош, добри музички селекции на Мачки и секако – атмосфера на ниво.

 

 

Comments

comments