Од 13 до 15 јули бевме на еден од најголемите летни фестивали, Melt! Festival, во Ferropolis, Германија.

Melt! Фестивал е тродневно лудило со артисти од светски калибар, кои настапува на 7 стејџа, сместени во комплекс од стари рудници за јаглен, кои сами по себе се несекојдневно архитектонско здание.

Артистите од рангот на Tyler the Creator, кој ја направи „журката на фестивалот“, Florence and the Machine и нивниот екстремно енергичен настап, како и еднакво добрите настапи на Fever Ray, Little Dragon, Princess Nokia, Sevdaliza, Kali Uchis, Yellow Days, The Blaze, The Internet, XX, Amelie Lens, Ben Klock и многу други, беа дел од Melt искуството, кое веруваме дека никогаш нема да го заборавиме.

 

Фотографија: Woodywoodsn

Фотографија: Frank Embacher

Фотографија: Frank Embacher

Фотографија: Woodywoodsn

Фотографија: Annette Zer

Фотографија: Woodywoodsn

Фотографија: Woodywoodsn

Фотографија: Woodywoodsn

Фотографија: Steve Klemm

Фотографија: Stephan Flad

Фотографија: Woodywoodsn

Фотографија: Stephan Flad

Фотографија: Stephan Flad

Фотографија: Stephan Flad

Фотографија: Stephan Flad

Фотографија: Stephan Flad

Фотографија: Stephan Flad

Фотографија: Stephan Flad

Фотографија: Woodywoodsn

Фотографија: Woodywoodsn

Фотографија: Woodywoodsn

Фотографија: Woodywoodsn

Фотографија: Woodywoodsn

Фотографија: Christian Hedel

Фотографија: Woodywoodsn

 

Comments

comments