Фотографии: Александра Костадиновска

 

Со вчерашниот настап на прекрасната израелска уметница Noga Erez официјално беше отворено 17-то издание на Cinedays.

И да посакавме, не можевме да добиеме подобро отворање на музичката програма на Cinedays 18, која од година за година е сè подобра и подобра. Настапите на македонските артисти SEERma и Foltz беа повеќе од одлична увертира за главната ѕверка на вечерта, израелката Noga Erez, од чие прво појавување на бината се знаеше дека ќе имаме квалитетно музичко патување.

Погледнете ја галеријата на фотографии од настапот на Noga Erez во МКЦ.

 

 

Comments

comments