Фотографии: Петар Аврамоски

 

„Plastic“ е третиот од серијалот на настани кои ги организираме во партнерство со Neuland.

Секој од овие евенти е со различен концепт и изведен во колаборација со различен локален уметник. Вчерашниот концепт беше изработен од страна на Симона Тасевска, а за музиката се погрижи Alex ACID. Останатите 7 настани од серијалот ќе се одржуваат секој четврток од наредните 7 недели.

Во продолжение е галерија со фотографии од „Plastic“. Се гледаме следниот четврток.

 

 

Comments

comments