Фотографии: Марија Величкова

 

На 23 ноември (петок) во Епицентар слушавме од најдоброто берлинско техно.

Квалитетно размрдан подиум, убави луѓе и добар вајб, сето во голема мера заслуга на еден од германските подобри диџеи – Tama Sumo. Во продолжение е нашата галерија од петокот со фотографии, наменета за евоцирање спомени и/или жалење за пропуштена „сериозна журка“.

 

 

Comments

comments