Нема Лабаво е проект на Ѓоко Зафировски – Шон (Sidewalk, Fragment, Denny Te Chuva) и неговите пријатели.

Пред точно една недела Нема Лабаво ја објави својата последна песна – „Лудо време”, која ќе биде дел од нивниот прв албум „Во чие име зборите?” (сè уште во продукција). Покрај вокалите на Шон, овој пат се појавуваат Дарко Маневски – Manyо (клавир, гитари, пратечки вокали) и Никола Исаиловски – Fat Cacko од Новиот Почеток (бас гитара). Песната е снимена, миксана и мастерирана од Ивица Јанкуловски (MarryPhat Studio).

Можете да ги следите на Facebook и Bandcamp.

 

 

Comments

comments