Затоа што тимот на Реборн е составен од „неизлечиви” видео зависници кои се случило цели денови да поминуваат на Youtube (ја видовте ли нашата музичка видео селекција за 2015 година?), решив да ја злоупотребам приликата за на едно место да ги соберам сите оние наши музички спотови со визуелно-примамлива приказна.

Јасно ти е дека налетав на цело брдо легендарни спотови од различни артисти. Пред очи ми прелетуваа спотишта, ме фати паника, морав да се одлучам за само неколку кои на крајот ми оставија најголем впечаток и дека тие дефинитивно се дел од видео ризницата на македонското музичко творештво.

 

Нокаут – Телефонскиот број не постои


 

Угро – Фраер од пелени


 

Ластовица – Пушење


 

Last Expedition – Шефе


 

Куку Леле – Стамбол со се Бардовци


 

Владо Јаневски – Срце преку небото


 

Нокаут – Мене ми припаѓаш


 

Нови Дечки – Забава до бесвест


 

Калиопи – Не ми го земај времето


 

САФ – Раце Горе


 

Влатко Стефановски – Скопје


 

Угро – Фраер од пелени


 

Comments

comments