Видео: Pirka @ Sk8 Park

 

„Breeze“ беше петтиот настан кој го организираме во колаборација со Neuland.

Се одржа во Скејт паркот во Карпош и дефинитивно беше најголемиот, најсложениот и најпосетениот од сите досега. За концептот на евентот се погрижија Pirka – го исполнија со добра музика и вузелни ефекти, Бојан Јанев (Soulcase) направи супер атмосфера, летаа дронови, возеа скејтери и сето тоа се стримаше во живо за оние кои не успеаа да дојдат.

Овде може да го погледнете стримот од настанот, а во продолжение е галерија со фотографии од атмосферата. Се гледаме во четврток на следниот NeulandNight!

 

 

Comments

comments