Новиот Почеток — Отров
„Јас сум земја“ (2015), Sixtynine Records

 

Денес, конечно излеговме од позади сцената.

Затоа што денес Новиот Почеток официјално го споделија видеото кое го спремија заедно со неколку свои пријатели за песната „Отров“. Дел од нашиот тим имаше прилика да присуствува и ужива на снимањето на видеото. Гледај го ексклузивно на Reborn.

 

Режија и монтажа: Филип Тасевски – Fitz & Новиот Почеток
Камера: Стефан Рајхл, Борјан Сандревски, Марио Давчевски, Елена Героска (Reborn)
Колор корекција: Елена Героска & Филип Тасевски – Fitz
Светло: Александар Атанасовски Мутер

Благодарност до: Театар Комедија, Костадин Спирковски Цимер, Александар Ефтимовски, Симона Мирчевска, Димитар Попов (Reborn), Александар Митевски, Трповски Ѓорѓи, Теодора Василјевиќ, Стефан Дојчиновски, Сања Ефтимовска

Новиот Почеток се: Fitz aka Feetz (вокал и гитара), Fat Cacko (гитара и вокал), Борјан (бас), Иле (тапани)

 

Comments

comments