Пребарување за

������������������������TALK:ZA31��������������� ��������� ���������

Продолжение на Trainspotting

Во план е снимањето на продолжение на Trainspotting. Danny Boyle за време на една прес-конференција во склоп на турата за неговиот биографски филм за Steve Job...

De:sonanz 2015: Day 1 & 2

Мала галерија од електронското лудило кое се случуваше петокот и саботата. Имате уште два дена за Десонанзирање. Фотографии: Мартин Пацов Саровски  ...

Што е меланхолија?

„Убавиот живот не е оној имун на тага, туку оној во кој страдањата допринесуваат кон нашиот развој“ Многу често тагата има смисла. Познато ти е она чувство на ...

N1CE: Сладолед алкохоличар

Сладолед, алкохол, забава. Само швеѓаните ја поседуваат формулата за спојување на овие три ствари во еден продукт. N1CE Company е првиот алкохолен коктел-сладо...

Mr. Robot

Замислете серија која е комбинација на анти-корпоративното лудило на Fight Club, анархискиот дух на V for Vendetta и хакерското херојство на The Matrix. Тоа е M...