Пребарување за

������������������������TALK:ZA31��������������� ��������� ���������

De:sonanz Festival 2015

De:sonanz Festival 2015 - четири спектакуларни вечери посветени на модерната музика и мултимедијална уметност во Скопје (4-7 септември 2015) со гостувања на Mon...

Металот не е мртов

На 13 години играв „народна“ на улица, а гитаристот Malcolm Brickhouse, басистот Alec Atkins, и тапанарот Jarad Dawkins на 13 потпишаа договор за снимање на два...

Моторџиски ★ рај

Tрета година по ред се одржува Motorbeach Fest на плажата Ла Еспаса во Шпанија. Фестивалот се одржа од 24-ти до 26-ти јули. Сонот на организаторите се остварув...

Disclosure: „Willing and Able“

Disclosure објави уште една песна од нивниот нов албум. Англиското електрноско дуо, Disclosure, ја објави песната „Willing and Able“ како четрвртио сингл од оч...