Секоја недела од џганот на нет ги издвојуваме нашите омилени 10-тина постови. Подолу е нашиот избор за најдобрите од изминативе неколку дена (во случај да ги пропуштивите).

Иднината е тука, и се вика FKA Twigs

Иднината е тука, и се вика FKA Twigs

Emma Stone во новиот спот на Will Butler (од Arcade Fire) – „Anna“

Emma Stone во новиот спот на Will Butler (од Arcade Fire) – „Anna“

Зошто Mark Zuckerberg носи иста маица секој ден

Зошто Mark Zuckerberg носи иста маица секој ден

Нова песна од Nicolas Jaar – „Fight“

Нова песна од Nicolas Jaar – „Fight“

Трејлер – „Youth“ со Michael Caine

Трејлер – „Youth“ со Michael Caine

Јonny Greenwood (од Radiohead) ќе објави нов албум нареден месец. Албумот е соработка со израелскиот композитор Shye бен Tzur.

Јonny Greenwood (од Radiohead) ќе објави нов албум нареден месец. Албумот е соработка со израелскиот композитор Shye бен Tzur.

Како се дегустира виски

Како се дегустира виски

Трејлер – George Clooney, Scarlett Johansson, и Channing Tatum во новиот филм на Coen Brothers, „Hail, Caesar!”

Трејлер – George Clooney, Scarlett Johansson, и Channing Tatum во новиот филм на Coen Brothers, „Hail, Caesar!”

Paul McCartney и Michael Jackson „Say Say Say [2015 Remix]“

Paul McCartney и Michael Jackson „Say Say Say [2015 Remix]“

Comments

comments