Секоја недела од џганот на нет ги издвојуваме нашите омилени 10-тина постови. Подолу е нашиот избор за најдобрите од изминативе неколку дена (во случај да ги пропуштивите).

Прекрасен нов краток филм од Натали Башоска инспириран од улична фотографија

Прекрасен нов краток филм од Натали Башоска инспириран од улична фотографија

Најдобрите песни од септември 2015 според Dazed

Најдобрите песни од септември 2015 според Dazed

Најдобрите моменти од Burning Man 2015

Најдобрите моменти од Burning Man 2015

Jack White ја објаснува неговата техника на свирење на тапани

Jack White ја објаснува неговата техника на свирење на тапани

Disney ќе почне со изградба на Star Wars забавен парк во 2016

Disney ќе почне со изградба на Star Wars забавен парк во 2016

Фантастична видео турнеја од Бали

Фантастична видео турнеја од Бали

FKA Twigs ја преработи „Elastic Heart“ од Sia

FKA Twigs ја преработи „Elastic Heart“ од Sia

 

Comments

comments