Секоја недела од џганот на нет ги издвојуваме нашите омилени 10-тина постови. Подолу е нашиот избор за најдобрите од изминативе неколку дена (во случај да ги пропуштивите).

knock-knock

Вториот трејлер за „Knock Knock“ – трилер со Keanu Reeves

Daft Punk + Star Wars = Darth Punk

Daft Punk + Star Wars = Darth Punk

8 прашања што би требало да ги прашате пред да се тетовирате

8 прашања што би требало да ги прашате пред да се тетовирате

#Trending: Нова мода од Ну Јорк - Афро-Панк

#Trending: Нова мода од Нујорк – Афро-Панк

И да не сте фанови на сурфање, ќе бидете фасцинирани од убавината на ова видео

И да не сте фанови на сурфање, ќе бидете фасцинирани од убавината на ова видео

Кратка лекција за перспектива

Кратка лекција за перспектива

Инсталација на 100.000 балони во Ковент Гарден, Лондон

Инсталација на 100.000 балони во Ковент Гарден, Лондон

Kanye West се кандидира за претседател во 2020

Kanye West се кандидира за претседател во 2020

Нов спот од A$AP Rocky - Еveryday

Нов спот од A$AP Rocky – Еveryday

Michael Fassbender и Marion Cotillard во Шекспировиот „Macbeth“ :O

 

Comments

comments