Се случува Reborn Mixtape #11.  Сагата продолжува. Не се предаваме. За името се работи.

Извинете вака, али јас ќе продолжам да се преправам дека сум ДЏ и тоа овој пат со Reborn Mixtape #11. Навалете си ја шапката и уживајте во моите музички селекции.

 

 

Comments

comments