Луѓе! Што ви стана!?

Без никаква, ни најмала дилема, ова е најдобрата #rebornphoto недела до сега.

Што се смени во меѓувреме? Се чувствувате пост-одморно креативно освежени? Дали водата за пиење е прочистена? Нова диета? Дрога? Што и да е, продолжете, зашто тотално сме еуфорични — ја доживуваме пReродбата на инстаграм фотографијата. 😉

Вообичаено би избрал 10-15 фотографии за неделата, али оваа недела, добивате 30. И тоа мислам дека е премалку.

Ако ова продолжи ќе мора да преиспитаме сè! Ќе треба да почнеме со организирање на евенти, галерии, награди, работилници… којзнае каде ќе заврши ова?

Секоја чест. Најсериозно.

 

 

Norman Foster #architecture #rebornphoto

A photo posted by Iva Rajcevska (@irajcevska) on

 

A photo posted by Ivica Stojkov (@ivicastojkov) on

 

? #dive #takeadeepbreath #goprohero4 #rebornphoto #cc_dappledlight #dearphotographer #myweekofwater

A photo posted by Билјана Ќосева (@bibslovelea) on

 

 

#rebornphoto #gopro #the_caesar_show #инстаграмџии

A photo posted by Marko Blazevski (@blazevskimarko) on

 

 

Helix. #фотонанеделата #инстаграмџии #rebornphoto #vscomacedonia

A photo posted by MatejOut (@bmatejin) on

 

Big weird looking doggo pats #canonae1 #35mmfilm #35mm #rebornphoto

A photo posted by m-dog (@majapl94) on

 

Travel. Absorb. Breathe #rebornphoto

A photo posted by Iva Rajcevska (@irajcevska) on

 

#vsco #rebornphoto

A photo posted by Gorgi Despodov (@despodovv) on

 

Rooftop view #rebornphoto #instagraphytk #инстаграмџии

A photo posted by Radica Kotarska (@rahrahrawr) on

 

#vsco #rebornphoto

A photo posted by Gorgi Despodov (@despodovv) on

 

#milan #milantrainstation #blackandwhite #nikond750 #rebornphoto #инстаграмџии

A photo posted by Dorijan Milovanovik (@dorchek) on

 

 

 

 

I want it all back! ? @lrnco #MAJESTIC #tci #rebornphoto

A photo posted by Alexandra?Luna (@majestic.at) on

 

 

#инстаграмџии #rebornphoto #revoshot

A photo posted by Aleksandar Bunevski (@bunevski) on

 

 

#rebornphoto #instagraphytk #vscomacedonia

A photo posted by Teano Kardula (@cardula007) on

 

 

??✨ #rebornphoto #instagraphytk #инстаграмџии

A photo posted by Nina Kostoska (@kostoskanina) on

 

Deepest darkest blue #portrait #RebornPhoto #vsco

A photo posted by Александар Чокревски (@cokrevski) on

 

 

#corn #food #vegetables #vsco #rebornphoto #food52 #recipes

A photo posted by RI100 (@phvnr) on

 

 

 

 

 

Comments

comments