„Sake“ е името на најновата песна и видео на Sexy Marsa и Don Playa.

Македонки претворени во гејши, Каљо во улога на мафијаш, Don Playa и Sexy Marsa полуголи трчаат по ливади со пчеларски маски, лажни пари и куќата на Роџер. Ништо друго не би очекувале од траперите Sexy Marsa и Don Playa.

Спотот е продуциран и мастеризиран во студиото на 5R/Petr, во режија на Don Playa и Sexy Marsa, а снимките од дрон се дело на Skyline Dronography.

 

 

Comments

comments