Пребарување за

나 수부 리조트(KaKaoTalk:ZA31)24시간 언제든지 문의해주시면 친절하고 신속하게 답변해서울출장마사지,서울출장업소,서울출장후불,서울출장마싸지,서울예약금없는

Три македонски стартапи кои користат технологија за решавање на општествените проблеми

Социјално претприемништво. Мојот омилен тип претприемништво. И сигурно најризичен. Барем така размислува мојот неискусен и наивен претприемнички дух. Како mill...

Три македонски стартапи кои преку технологија развиваат решенија за едукација и личен развој

До пред некоја година врвот на „технологија за едукација“ ни беа Lynda курсеви за Photoshop. Денес хирурзите низ светот користат симулатори со виртуелна реалнос...