Фотографии: Goran HLVK Popovski
Модел: Теа Шалдева
Стајлинг: Анја Макеска
Шминка: Јована Коцич
Долна облека: Women’secret

 

 

 

 

 

 

 

tea-0

 

 

 

 

tea-1

 

 

 

 

tea-2

 

 

 

 

 

 

Јас сум тоа
што ти доаѓа
на сон

 

 

 

 

 

 

 

 

tea-3

 

tea-4

 

tea-6tea-7 tea-8

 

 

 

Comments

comments