CreArt

ПОРТАЛИ 2020 / PORTALS 2020

ПОРТАЛИ 2020 / PORTALS 2020 Во Музеј на Град Скопје беше отворена изложбата ПОРТАЛИ 2020, под мотото „Чувствувај, Создавај, Споделувај“ Изложбата требаше да...

Wax Preservation Society

https://youtu.be/A1F8-huQuhM   Преку изложбениот концепт КАЛЕИДОСКОП III, Музеј на град Скопје, продолжува да застапува еден од основните приоритети ...

За CreArt / About CreArt

 CreArt Sкopje 2020 Museum of the City of Skopje   Град Скопје од 2017 година e партнер во проектот CreArt (Network of Cities for Artistic Creation), ...